Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

 ΥΛΙΚΑ

1/2 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες

250ml. Χυμό ντομάτας

Ρίγανη


200γρ. Γιαούρτι

Πάπρικα

Ελαιόλαδο

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε να πάρει χρώμα.
  • Ρίχνουμε τη πάπρικα και τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε.
  • Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά βάζουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: