Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο μπακαλιάρου
200γρ. Πατάτες
2 Αβγά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Δυόσμο
Μοσχοκάρυδο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
50γρ. Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε το μπακαλιάρο για 10 λεπτά να μαλακώσει, τον στραγγίζουμε.
  • Βράζουμε τις πατάτες να μαλακώσουν και τις λιώνουμε.
  • Μαδάμε το μπακαλιάρο. Τον βάζουμε σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Παίρνουμε με ένα κουτάλι μικρές ποσότητες από το χυλό και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: