Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Ρίγανη
Μπούκοβο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Πάπρικα καπνιστή
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φιλετάκια σε απορροφητικό χαρτί. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και τη ρίγανη. Τα ψήνουμε στο σχαροτήγανο. 
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και το πολτό σκόρδου και βάζουμε τα φιλετάκια. Συμπληρώνουμε τη κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. 
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: