Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα μπακαλιάρου
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
400γρ. Ντοματοχυμό
1 Πρέζα ζάχαρη καστανή
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το θυμάρι και τη ζάχαρη και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Προσθέτουμε το ψάρι, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: