Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΗΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα κρούστας
6 Μήλα
200γρ. Καρυδόψιχα
50γρ. Σταφίδες
1/2 Φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 Φλιτζάνι κονιάκ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε πολύ λεπτά φετάκια. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με όλα τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε τα μήλα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Απλώνουμε τα φύλλα και βάζουμε τη γέμιση στη μία πλευρά χωρίς να πάμε με τέρμα στις άκρες. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε τις άκρες. Τοποθετούμε το ρολό σε ταψάκι με λαδόκολλα, λαδώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε για 40 λεπτά αν θέλουμε όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: