Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ
2 Πακέτα τορτελίνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
750γρ. Φρέσκα μανιτάρια κομμένα στα 2 ή στα 4 αν είναι μεγάλα
400ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου να βγάλει το άρωμα του. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το κρασί.
  • Σκεπάζουμε το σκεύος και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. 
  • Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο τυρί.
  • Αφήνουμε για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα.
  • Βράζουμε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
  • Τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: