Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Μεγάλο ψάρι για σούπα
1 Κρεμμύδι
6 Πατάτες κομμένες σε κύβους
2 Καρότα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
1 Ματσάκι σέλινο
Λίγο σέλερι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε το ψάρι, το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό τόσο όσο να το σκεπάζει. Το στραγγίζουμε και το ζουμί το ρίχνουμε σε άλλη κατσαρόλα που έχουμε τις πατάτες.
  • Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά. Βάζουμε και το ψάρι και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά. Αφήνουμε λίγο τη σούπα να δέσει. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: