Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Ασπράδια αβγών
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο τυρί. Χτυπάμε τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.
  • Βάζουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μπαλάκια τα οποία τα βάζουμε στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ.
  • Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: