Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
8 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Κύμινο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Δενδρολίβανο
Κουρκουμά
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε σε σημείο που να κρατάνε λίγο. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε κυδωνάτες. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε τις πατάτες και το δενδρολίβανο. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
  • Σερβίρουμε τις πατάτες ζεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: