Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
1 Μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια
3 Μαρούλια
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
2 Αβγά
Χυμό από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κοτόπουλο και το βράζουμε. Κρατάμε το ζουμί. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια τα οποία έχουμε καθαρίσει και ψιλοκόψει και επίσης σοτάρουμε και το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τα μαρούλια χοντροκομμένα και προσθέτουμε από το ζουμί που κρατήσαμε.
  • Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για μισή ώρα. Όταν είναι έτοιμο το φαγητό ετοιμάζουμε το αβγολέμονο και το ρίχνουμε σιγά σιγά αφού έχουμε κατεβάσει τη κατσαρόλα από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: