Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
8 Φτερούγες
100ml. Ηλιέλαιο
Κόκκινο πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χαράζουμε τις φτερούγες κατά μήκος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. 
  • Βάζουμε τις φτερούγες στο μπολ και ανακατεύουμε για να πάει η μαρινάδα παντού. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  • Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
  • Εάν θέλουμε σερβίρουμε πάνω σε πίτες για σουβλάκια με ψητές ντομάτες και ψητές πιπεριές και συνοδεύουμε με γιαούρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: