Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 Κουταλιά μουστάρδα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Ταμπάσκο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
250ml. Χυμό ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το κρέας σε ένα μπολ με τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και το κρέας. Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το ταμπάσκο, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. 
  • Σερβίρουμε αμέσως με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: