Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
1 Κρεμμύδι τριμμένο
5-6 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
1 Αβγό
300γρ. Τριμμένη φέτα
3 Κουταλιές σούπας λάδι
Αλάτι
Ρίγανη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Άνηθο
Δυόσμο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Στύβουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια πολύ καλά. Τα ζυμώνουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σχηματίζουμε τους κεφτέδες και τους αραδιάζουμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: