Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΓΑΥΡΟΣ ΠΛΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαύρος καθαρισμένος
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
3 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μισό ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τα ψάρια σ ένα πυρίμαχο σκεύος το ένα δίπλα στο άλλο. 
  • Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα μέχρι να μείνει το φαγητό με το λάδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: