Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Ανθότυρο
200γρ. Τυρί κρέμα
3/4 Κούπας ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 Βανίλια
4 Αβγά
1/4 Κούπας γάλα
1/2 Κιλό φύλλο κρούστας
3/4 Κούπας βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο τυριά, και χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουρ και τη βανίλια στο γάλα και τα βάζουμε στα αβγά και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ με τα τυριά και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα, τα οποία βουτυρώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε το μείγμα μας και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία και αυτά τα βουτυρώνουμε ένα ένα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει. 
  • Εάν θέλουμε όταν τη βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: