Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
2 Φιλέτα κοτόπουλου βρασμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
3 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Δεντρολίβανο
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
50γρ. Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κύβους
100γρ. Τριμμένο τυρί
Πάπρικα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το δεντρολίβανο και το πολτό σκόρδου, σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί, όταν εξατμιστεί το αλκοόλ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, ρίχνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Μ ένα μαχαίρι κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια και ψήνουμε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: