Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4-5 Παντζάρια
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
4 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και όταν κρυώσουν τα κόβουμε σε κυβάκια.
  • Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, το πολτό σκόρδου, βάζουμε και τα παντζάρια, λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για λιγότερο μία ώρα πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: