Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

FISH & CHIPS

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο γλώσσας
300γρ, Αλεύρι
1 Κουτάκι μπύρα
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι 
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βάζουμε λίγο από το αλεύρι σε ένα πιάτο και το υπόλοιπο σ ένα βαθύ μπολ, το αλάτι και τη μπύρα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ρευστό κουρκούτι.
  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα περνάμε από το αλεύρι που έχουμε στο πιάτο και τα βουτάμε στο κουρκούτι. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι γυρνώντας τα 2-3 φορές μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.
  • Τα βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: