Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά
2 Ντομάτες
4 Αβγά
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
50γρ. Φέτα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τη πιπεριά την οποία σοτάρουμε και αυτή. Προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες και αυτές αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με ρίγανη, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
  •  Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε απαλά και συμπληρώνουμε τη φέτα. Όταν η ομελέτα είναι τη σερβίρουμε ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: