Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαρίσια φιλέτα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/2 Φλιτζάνι αλεύρι
50ml. Κρασί κόκκινο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και το θυμάρι και βάζουμε τα φιλέτα.
  • Συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά και όταν πάρουν χρώμα τα φιλέτα τα γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, και σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε. 
  • Συνοδεύουμε με λαχανικά μαγειρεμένα στον ατμό ή με πουρέ πατάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: