Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΥΛΙΚΑ
4 Λαβράκια, φιλεταρισμένα
2 Κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
3 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Πλένουμε τα φιλέτα του ψαριού, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τα αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψί απλώνουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες καθώς και το πολτό σκόρδου. Αλατοπιπερώνουμε και ακουμπάμε επάνω τα φιλέτα του ψαριού. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
  • Αν θέλουμε αντί για λαβράκι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φιλέτα τσιπούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: