Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Τόνο σε φιλέτα
1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κομμάτια
1 Πιπεριά πράσινη κομμένη σε κομμάτια
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας σόγια σος
Κόλιανδρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και το κόβουμε σε κύβους. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη σόγια σος και το κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Παίρνουμε ξύλινα σουβλάκια και περνάμε κύβους ψαριού εναλλάξ με κομμάτια πιπεριάς.
  • Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: