Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Συσκευασία γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
1 1/2 Κουταλιά σούπας άνθος αραβοσίτου
1 Βανίλια
2 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
2 Κουταλιές σούπας κακάο
5 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
100γρ. Φουντούκια
Λίγο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη μαργαρίνη, σε ένα φλιτζάνι του τσαγιού βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού και συμπληρώνουμε με νερό να γεμίσει το φλιτζάνι. Συμπληρώνουμε στο κατσαρολάκι, το χυμό, τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια, το ξύσμα πορτοκαλιού και το άνθος αραβοσίτου. Σπάμε τα μπισκότα και τα βάζουμε και αυτά στο κατσαρολάκι και συμπληρώνουμε τα φουντούκια. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα να σχηματίσουμε τον κορμό και το βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: