Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Καρότα κομμένα ροδέλες
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 Κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
Δεντρολίβανο
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το πολτό του σκόρδου και ροδίζουμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά.
  • Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά
  • Σβήνουμε με τη μπύρα και αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το βαλσάμικο και το μέλι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για περίπου μία ώρα, να μαλακώσει το κρέας.
  • Συνοδεύουμε με ζυμαρικά, ρύζι ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: