Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
150γρ. Μπέικον κομμένο σε κυβάκια
100γρ. Βούτυρο με άρωμα σκόρδου
2 Αβγά
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε το μπέικον. Σ ένα μπολ χτυπάμε το αβγά με τη μισή παρμεζάνα. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό. τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σ ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε το σοταρισμένο μπέικον, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και την υπόλοιπα παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: