ΥΛΙΚΑ
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
2 Πατάτες κομμένες σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
8 αβγά
4 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
200γρ. Γιαούρτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
2 Πατάτες κομμένες σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
8 αβγά
4 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
200γρ. Γιαούρτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια και τη πιπεριά.
- Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε τις πατάτες.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια με τη πιπεριά, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το πολτό σκόρδου και το κρεμμύδι. Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο ζαμπόν και τη γραβιέρα.
- Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το φαγητό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: