Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι
200γρ. Γιαούρτι
200ml. Ηλιέλαιο
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά. 
  • Παίρνουμε ζύμη όσο ένα καρύδι και πλάθουμε σε μπαλάκι. Το πατάμε ελαφρά να πάρει το σχήμα μπισκότου.
  • Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου αραδιάζουμε τα τυροπιτάκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: