ΥΛΙΚΑ
3 Αβγά
1 Φακελάκι ζελατίνα σκόνη
1/3 Φλιτζανιού ζεστό γάλα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού στιγμιαίο καφέ
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
500ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Αβγά
1 Φακελάκι ζελατίνα σκόνη
1/3 Φλιτζανιού ζεστό γάλα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού στιγμιαίο καφέ
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
500ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε 4 κουταλιές σούπας νερό και τη ζελατίνα. Την αφήνουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τη ζελατίνα στο γάλα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον καφέ, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
- Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τη κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε τη ζελατίνα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγη μαρέγκα, λίγα σαντιγί εναλλάξ και ανακατεύοντας με σπάτουλα μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Μοιράζουμε το γλυκό σε έξι ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.
- Αν θέλουμε όταν σερβίρουμε μπορούμε να συμπληρώσουμε σαντιγί και κομματάκια σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: