ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μπουκιές
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
4 Κουταλιές σούπας κάρυ
Χυμό από 3 λάιμ
Ελαιόλαδο
Ξύσμα από 3 λάιμ
2 Κουταλιές σούπας μέλι
Αλάτι
Πάπρικα
Θυμάρι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μπουκιές
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
4 Κουταλιές σούπας κάρυ
Χυμό από 3 λάιμ
Ελαιόλαδο
Ξύσμα από 3 λάιμ
2 Κουταλιές σούπας μέλι
Αλάτι
Πάπρικα
Θυμάρι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, το κάρυ, το χυμό τα λάιμ και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Βάζουμε το κοτόπουλο μαζί με τη μαρινάδα και σοτάρουμε πολύ καλά για 10 λεπτά.
- Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε το ξύσμα από τα λάιμ, το αλάτι, το θυμάρι και τη πάπρικα.
- Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά βάζουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
- Συνοδεύουμε ρύζι μπασμάτι ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: