ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Σφνηνάκι ρακή
Αλάτι
1 Ποτήρι χλιαρό νερό
Λάδι για το τηγάνι
1/2 Κιλό μυζήθρα
Μέλι για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Σφνηνάκι ρακή
Αλάτι
1 Ποτήρι χλιαρό νερό
Λάδι για το τηγάνι
1/2 Κιλό μυζήθρα
Μέλι για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και τη ρακή και σιγά σιγά προσθέτουμε το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε για 1 ώρα. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από τη ζύμη και τα ανοίγουμε σε φύλλο. Βάζουμε μία κουταλιά από το τυρί και τα κλείνουμε σε μισοφέγγαρο. Τηγανίζουμε τα πιτάκια σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με μέλι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: