ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα στήθος κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
500γρ. Αρακά
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα στήθος κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
500γρ. Αρακά
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πάρει χρώμα το κρέας. Ρίχνουμε τον αρακά και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά, προσέχουμε που και που μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: