Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Ρεβίθια βρασμένα
1/2 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
1 1/2 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
2 Φύλλα δάφνης
Μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στη γάστρα με τελευταίο από πάνω το κρέας. Συμπληρώνουμε νερό τόσο όσο να σκεπάζει το φαγητό. Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: