ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
200γρ. Μπέικον κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Αβγά
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
50ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
200γρ. Μπέικον κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Αβγά
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
50ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον με το πολτό σκόρδου. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Σε μπεν μαρί βάζουμε τα αβγά χτυπημένα, το τυρί, τη κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε στο τηγάνι με το μπέικον το οποίο έχουμε βάλει σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: