ΥΛΙΚΑ
240γρ. Αλεύρι
3 Αβγά
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
300γρ. Διάφορα τριμμένα κίτρινα τυριά
3/4 Φλιτζανιού ηλιέλαιο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
100γρ. Ζαμπόν κομμένο σε μικρά κυβάκια
200γρ. Γιαούρτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
240γρ. Αλεύρι
3 Αβγά
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
300γρ. Διάφορα τριμμένα κίτρινα τυριά
3/4 Φλιτζανιού ηλιέλαιο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
100γρ. Ζαμπόν κομμένο σε μικρά κυβάκια
200γρ. Γιαούρτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε καλά στο μίξερ τα αβγά, το γιαούρτι και το λάδι.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε τα τυριά, τη πιπεριά, το ζαμπόν, το αλεύρι με το μπέικιν και το πιπέρι.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά πριν το βγάλουμε από τη φόρμα και το κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: