ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλου
5 Φέτες μπέικον
1 Μαρούλι
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Παρμεζάνα τριμμένη
Κρουτόν
1/2 Κονσέρβα καλαμπόκι
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΝΣΙΝΚ
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλου
5 Φέτες μπέικον
1 Μαρούλι
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Παρμεζάνα τριμμένη
Κρουτόν
1/2 Κονσέρβα καλαμπόκι
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΝΣΙΝΚ
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, το αλείφουμε με λίγο λάδι και το ψήνουμε στο σχαροτήγανο ή στο γκριλ. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Το ίδιο κάνουμε και με το μπέικον.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε σε σαλατιέρα μαζί με τα κρεμμύδιακια.
- Προσθέτουμε το καλαμπόκι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το μπέικον, τα κρουτόν, ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ρίχνουμε το τυρί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: