ΥΛΙΚΑ
250γρ. Λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Βασιλικός
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Βασιλικός
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο, την πιπεριά και το κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε τα ντοματάκια και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το βασιλικό και τη ζάχαρη. Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε. Ανακατεύουμε μέχρι να είναι έτοιμα τα αβγά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: