ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ζυμαρικά
5-6 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
Αλάτι
250ml. Κρέμα γάλακτος
300γρ. Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό ζυμαρικά
5-6 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
Αλάτι
250ml. Κρέμα γάλακτος
300γρ. Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο να γίνουν al dente. Τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος με το μπέικον, τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: