ΥΛΙΚΑ
700γρ. Αλεύρι
250γρ. Βούτυρο
300γρ. Ζάχαρη
1 Φλιτζάνι του καφέ γάλα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Πρέζα γαρίφαλο
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
700γρ. Αλεύρι
250γρ. Βούτυρο
300γρ. Ζάχαρη
1 Φλιτζάνι του καφέ γάλα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Πρέζα γαρίφαλο
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε σε ένα όλα τα υλικά, εκτός από τα αβγά, ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια.
- Χτυπάμε τα αβγά με λίγο νερό και αλείφουμε τα κουλουράκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: