ΥΛΙΚΑ
500γρ. Στήθος φιλέτο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Σκόρδο σε σκόμνη
1 Κύβο ζωμό κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομομμένο
Βούτυρο
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Στήθος φιλέτο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Σκόρδο σε σκόμνη
1 Κύβο ζωμό κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομομμένο
Βούτυρο
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε ελαφρά.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε καλά τα κοτόπουλο μαζί με το σκόρδο να πάρει χρώμα.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε το κύβο που έχουμε διαλύσει σε ένα ποτήρι νερό και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά.
- Σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να σωθούν τα υγρά τους.
- Μεταφέρουμε στο τηγάνι με το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το θυμάρι, τη μουστάρδα και τη κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: