ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι
200γρ. Γιαούρτι
200ml. Σπορέλαιο
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι
200γρ. Γιαούρτι
200ml. Σπορέλαιο
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το γιαούρτι, το σπορέλαιο, τα αβγά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά να έχουμε μία ζύμη μαλακή που να μη κολλάει στα χέρια. Προσθέτουμε το τυρί και ζυμώνουμε καλά.
- Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης και πλάθουμε μπαλάκια. Τα πατάμε ελαφρά να γίνουν πλακέ.
- Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου, τα αραδιάζουμε επάνω στη λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: