ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Αβγό
5-6 Φρυγανιές τριμμένες
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Αβγό
5-6 Φρυγανιές τριμμένες
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πασπαλίζουμε με αλάτι τα τριμμένα κολοκυθάκια και τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν καλά.
- Τα στύβουμε με τα χέρια και τα βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε και το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: