ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι
1 1/2 Ποτήρι ζάχαρη
1 Ποτήρι ελαιόλαδο
2 Ποτήρια χυμό πορτοκάλι
1 Πρέζα κανέλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
2 Βανίλιες
1 Πρέζα σόδα μαγειρική
2 Κουταλιές σούπας Ινδική καρύδα
2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι
1 1/2 Ποτήρι ζάχαρη
1 Ποτήρι ελαιόλαδο
2 Ποτήρια χυμό πορτοκάλι
1 Πρέζα κανέλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
2 Βανίλιες
1 Πρέζα σόδα μαγειρική
2 Κουταλιές σούπας Ινδική καρύδα
2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη, τις βανίλιες, την κανέλα και τη μαστίχα.
- Προσθέτουμε το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό πορτοκαλιού και τα προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα ενώ δεν σταματάμε το μίξερ. Προσθέτουμε την Ινδικά καρύδα και το αλεύρι. Όταν είναι έτοιμο το μείγμα το αδειάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα, ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: