ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κάστανα καθαρισμένα
500γρ. Κίτρινη κολοκύθα, καθαρισμένη και κομμένη σε μέτρια κομμάτια
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κλαδί σέλερι σε κομμάτια
2 Δαφνόφυλλα
5 Ποτήρια ζωμό κοτόπουλο
Αλάτι
Πιπέρι
Κρουτόν για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Κάστανα καθαρισμένα
500γρ. Κίτρινη κολοκύθα, καθαρισμένη και κομμένη σε μέτρια κομμάτια
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κλαδί σέλερι σε κομμάτια
2 Δαφνόφυλλα
5 Ποτήρια ζωμό κοτόπουλο
Αλάτι
Πιπέρι
Κρουτόν για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στη λαμαρίνα του φούρνου απλώνουμε λαδόκολλα και αραδιάζουμε τα κάστανα. Τα ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σέλερι.
- Προσθέτουμε τα κάστανα και τη κολοκύθα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Βράζουμε για μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά, αφαιρούμε τα δαφνόφυλλα και με το ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά.
- Σερβίρουμε με κρουτόν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: