Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
6 Παντζάρια
1 Ξινόμηλο κομμένο σε κυβάκια
200γρ. Γιαούρτι
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
Σκόρδο σε σκόνη
2 Καρύδια ψιλοκομμένα
Ξύδι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά σε χύτρα ταχύτητας.
  • Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Σε μία σαλατιέρα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στη σος, ανακατεύουμε πολύ καλά. 
  • Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: