ΥΛΙΚΑ6 Παντζάρια
1 Ξινόμηλο κομμένο σε κυβάκια
200γρ. Γιαούρτι
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
Σκόρδο σε σκόνη
2 Καρύδια ψιλοκομμένα
Ξύδι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά σε χύτρα ταχύτητας.
 - Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
 - Σε μία σαλατιέρα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
 - Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στη σος, ανακατεύουμε πολύ καλά.
 - Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: