Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Μπούκοβο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
Λίγο φασκόμηλο
1 Κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
1 Κουτάκι μπίρα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας μαζί με τη πάπρικα και το μπούκοβο.
  • Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, το μαϊντανό, τα καρότα, τα μανιτάρια και το φασκόμηλο και ανακατεύουμε.
  • Σβήνουμε με τη μπίρα, αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 20 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: