ΥΛΙΚΑ1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Μπούκοβο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
Λίγο φασκόμηλο
1 Κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
1 Κουτάκι μπίρα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας μαζί με τη πάπρικα και το μπούκοβο.
 - Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, το μαϊντανό, τα καρότα, τα μανιτάρια και το φασκόμηλο και ανακατεύουμε.
 - Σβήνουμε με τη μπίρα, αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 20 λεπτά.
 - Συνοδεύουμε με ρύζι.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: