ΥΛΙΚΑ
1 1/4 Κούπες ζάχαρη
2 Αβγά
Φλούδα από 3 μανταρίνια
200ml. Ελαιόλαδο
1 Πρέζα αλάτι
200γρ. Γιαούρτι
400γρ. Αλεύρι
Χυμό από 1 μανταρίνι
ΕΚΤΕΛΕΗ
1 1/4 Κούπες ζάχαρη
2 Αβγά
Φλούδα από 3 μανταρίνια
200ml. Ελαιόλαδο
1 Πρέζα αλάτι
200γρ. Γιαούρτι
400γρ. Αλεύρι
Χυμό από 1 μανταρίνι
ΕΚΤΕΛΕΗ
- Πολτοποιούμε τις φλούδες μανταρινού μαζί με τη ζάχαρη.
- Τα βάζουμε στο μίξερ μαζί με τα αβγά και χτυπάμε καλά, προσθέτουμε σιγά σιγά προσθέτοντας σταδιακά όλα τα υλικά με τελευταίο το αλεύρι. Αν η ζύμη γίνει πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο χυμό μανταρίνι. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: