ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Σκόρδο σε σκόνη
1 Κούπα κόκκινο κρασί
1 Κούπας σάλτσα ντομάτας
Ταμπάσκο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Σκόρδο σε σκόνη
1 Κούπα κόκκινο κρασί
1 Κούπας σάλτσα ντομάτας
Ταμπάσκο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ με τη μπουστάρδα, το μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το μπαχάρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε τη σάλτσα ντομάτας, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη τηγάνι και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, ή ρύζι.
- Εγώ χρησιμοποίησα γλυκοπατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: