ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκώτι κομμένο σε λωρίδες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Καλαμποκάλευρο
6 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
3 Κουταλιές σούπας μέλι
Δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκώτι κομμένο σε λωρίδες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Καλαμποκάλευρο
6 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
3 Κουταλιές σούπας μέλι
Δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το συκώτι σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο ίσα ίσα να καλυφθεί ο πάτος του τηγανιού να ζεσταθεί. Τηγανίζουμε το συκώτι για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το βαλσάμικο και το μέλι. Αφήνουμε για 3-4 λεπτά πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: