ΥΛΙΚΑ
6 Αβγά
1 Κιλό ντομάτες τριμμένες
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Αβγά
1 Κιλό ντομάτες τριμμένες
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε τις ντομάτες, το ελαιόλαδο και το πολτό σκόρδου σε πολύ χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα για περίπου μισή ώρα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σπάμε μέσα τα αβγά. Με ένα κουτάλι τα περιχύνουμε με τη σάλτσα για να ψηθεί ο κρόκος, ανάλογα αν τον θέλουμε σφιχτό ή μελάτο.
- Συνοδεύουμε ιδανικά με φρυγανισμένο ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: