ΥΛΙΚΑ
6 Αβγά
4 Κουταλιές σούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Αβγά
4 Κουταλιές σούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αβγά. Ψήνουμε την ομελέτα για 5 λεπτά και αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
- Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: